Volans Elektrische step – Bekijk hier het aanbod

Laatst bijgewerkt door Joni op

Elektrische step volans

Het merk Volans is goed vertegenwoordigd in de wereld van e-steps. Dit merk biedt meerdere elektrische steps aan, heeft een goede naam opgebouwd en levert pure kwaliteit.

Dit zie je wel aan de prijskaartjes terug, maar dat moet je voor lief nemen. Voor kwaliteit moet je nu eenmaal betalen. En daar is bij het merk Volans absoluut sprake van.

De Volans E-steps in het kort

VOLANS-elektrische-step-volwassenen

Het merk Volans biedt op dit moment twee e-steps aan. Deze twee e-steps zijn van de hoogste kwaliteit, beschikken over prima specificaties en zijn erg veilig te gebruiken.

Bovendien geniet je met een Volans e-step van de nodige handige extra’s. Zo is het een feit dat je de steps van dit merk geheel gratis uit kunt proberen. Dit doe je voor een periode van 14 dagen, waarna je de e-step alsnog kunt retourneren.

Ook is het fijn dat je bij een Volans e-step van een prima service verzekerd bent. Zo kun je bij dit merk je step laten repareren of bepaalde onderdelen laten vervangen.

En gaat er al binnen de eerste 12 maanden iets kapot? Dan doe je een beroep op de 12 maanden fabrieksgarantie van het merk.

Al met al heeft dit merk haar zaakjes prima op orde. Dit blijkt ook duidelijk uit de specificaties van de elektrische steps, evenals de ervaringen van andere kopers.

En zoals het merk zelf ook aangeeft, gaat het om méér dan alleen een step leven: “Wij willen niet alleen een step leveren, maar een complete oplossing”.

Welke Volans e-steps zijn er?

Klinkt het verhaal van het merk Volans je als muziek in de oren? Dan raden wij je aan om onderstaande korte reviews door te nemen.

In deze reviews lees je namelijk alles over de twee e-steps van het merk Volans.

Volans 300W

Volans estep 300W

Zoals de naam al doet vermoeden, beschikt deze e-step over een 300W krachtige motor.

Dankzij deze motor geniet je van een soepele rit, waarbij de maximale actieradius zo’n 30 kilometer is. Nadien laad je de accu binnen 4 uurtjes weer volledig op.

Bij de Volans 300W zijn alle randzaken eigenlijk dik in orde. De e-step is bijvoorbeeld erg veilig, is duurzaam, is makkelijk op te vouwen en is voor gebruikers tot 120 kilogram geschikt.

De step zet je ook nog makkelijk op slot en is van een uitmuntende kwaliteit.
Volans 500W

Volans elektrische step 500W

Wil je zo snel mogelijk van plek A naar plek B rijden? Dan zit je met de Volans 500W goed.

Met deze elektrische step behaal je een snelheid van wel 35 km/u, waardoor je razendsnel op de gewenste bestemming aankomt.

Deze rit is ook nog eens comfortabel, mede dankzij de voorvering en de gebruikte materialen.

De Volans 500W is met recht één van de betere e-steps van dit moment. Dit komt door de hoge maximale snelheid, maar ook door de actieradius van 40 kilometer.

Tevens beschikt deze e-step over goede verlichting, over een handig inklapsysteem en over een fijn stuur.
Over het merk Volans

Het merk Volans heeft één duidelijk doel: steps aanbieden waarmee het mogelijk is om snel, betrouwbaar en comfortabel van plek A naar plek B te reizen.

Om dit te bewerkstelligen, heeft het merk meerdere e-steps zelf ontwikkeld.

Dit zie je duidelijk terug aan de hierboven besproken steps. Deze elektrische steps zijn niet zozeer goedkoop te noemen, maar voldoen wel aan de meeste eisen.

Dit betekent dat de elektrische steps veilig zijn, over prima specificaties beschikken en precies bovengenoemd doel verwezenlijken.

Weet je nog niet zeker of een Volans elektrische step iets voor je is? Dan kun je terecht in de showroom in Nijmegen. In deze showroom kun je de elektrische steps bekijken, terwijl je ook direct een proefrit kunt maken.

In deze showroom kun je ook perfect geïnformeerd worden over de verschillen tussen de twee elektrische steps van dit merk.

Is het merk Volans betrouwbaar?

Volans estep

Ja, je kunt het merk Volans met je blind vertrouwen. Dit merk levert pure kwaliteit, heeft haar zaakjes op orde en biedt prima elektrische steps aan.

Deze elektrische steps zijn van de beste kwaliteit, zijn duurzaam en je krijgt ook nog eens 12 maanden fabrieksgarantie op de e-steps.

Ben je op zoek naar een goede elektrische step? En vind je het niet zo erg om hier iets meer geld aan uit te geven? Dan zit je met een Volans elektrische step absoluut goed.

En om nog even terug te komen op de inleiding van dit artikel: ja, voor een Volans step moet je investeren. Dat is de moeite wat ons betreft dubbel en dwars waard!


Meer e-step merken:

Categorieën: Merken