De beste telefoonhouders voor je elektrische step – De Top 3

Laatst bijgewerkt door Joni op

Elektrische step telefoonhouders

Met een elektrische step rijd je in de omgeving vol gemak en plezier rond. Je rijdt makkelijk naar elke gewenste plek toe, maar hier heb je mogelijk wel je navigatie voor nodig.

Om op een veilige manier naar je navigatie te kijken, zou je een telefoonhouder moeten gebruiken.

Een telefoonhouder monteer je aan het stuur van je e-step. Je plaatst vervolgens je smartphone in de houder, zet je navigatiesysteem aan en rijdt snel van plek A naar plek B.

Wil je hier ook van profiteren? Hieronder vind je de drie beste telefoonhouders voor je elektrische step.

De 3 beste telefoonhouders voor je elektrische step

Een telefoonhouder is op de meeste elektrische steps onmisbaar. Dankzij de houder navigeer je op een handige manier en kom je veilig op de gewenste bestemming uit.

Dat is zéker het geval als je voor één van onderstaande telefoonhouders kiest.

1. Stepgo telefoonhouder

Stepgo telefoonhouder estep

De Stepgo telefoonhouder is wat ons betreft de beste houder voor op een e-step. Deze houder monteer je makkelijk aan het stuur van je e-step, waarna je deze op een ideale manier gebruikt.

Dat komt onder meer door het draaimechanisme, waarmee je altijd de juiste kijkhoek hebt ten opzichte van je smartphone.

Verder is het ideaal dat je deze houder in en uit kunt schuiven. Daarmee maak je deze telefoonhouder geschikt voor alle soorten smartphones.

Overigens is het vastklikken van de houder – en van je smartphone – ook een fluitje van een cent. Een erg fijne en handige telefoonhouder voor je e-step dus!
2. R2B Telefoonhouder

R2B Telefoonhouder elektrische step

De R2B telefoonhouder is de beste waterdichte telefoonhouder voor je e-step.

Deze houder beschikt over een handig hoesje, waarin je je smartphone als het ware moet schuiven. Nadat je dit hebt gedaan, is je smartphone volledig waterdicht. Wel zo prettig, gezien ons klimaat.

Deze houder is sowieso erg handig in gebruik. Je kunt ‘m namelijk 360 graden roteren, hij is voor veel smartphones geschikt en hij beschikt over extra opbergruimte.

Je neemt hiermee ook nog makkelijk bijvoorbeeld pasjes of sleutels mee.
3. Jaunti Luxe Telefoonhouder

Jaunti Luxe Telefoonhouder step

Deze top 3 sluiten we graag af met deze Jaunti Luxe Telefoonhouder.

Deze telefoonhouder is makkelijk te gebruiken, is in maat te verstellen en is ook nog 360 graden te roteren. Bovendien is deze houder erg stevig uitgevoerd; dit zie je duidelijk aan de hoeken van de telefoonhouder.

Deze telefoonhouder is in principe voor alle smartphones geschikt. Je kunt deze houder namelijk volledig afstemmen op de afmetingen van je smartphone.

Ook is het ideaal dat je je smartphone nog extra kunt vergrendelen in deze houder. 
Telefoonhouder voor je elektrische step kopen: waar moet je op letten?

Telefoonhouder e-step

Bij het uitkiezen van een nieuwe telefoonhouder zijn er meerdere punten waar je op moet letten:

  • Je smartphone. Je moet ten eerste goed naar je smartphone kijken. Neem de afmetingen van je smartphone op, zodat je weet wat de minimale afmetingen van de houder moeten zijn.
  • Het stuur van je e-step. Je moet ook goed naar het stuur van je e-step kijken. Is het mogelijk om makkelijk een houder aan dit stuur te monteren? En zo ja, over welke bevestigingsmethode zou de houder dan idealiter moeten beschikken?
  • Je snelheid en rijstijl. Het is ook aan te raden om de houder af te stemmen op je snelheid en rijstijl. Met name als je vaak hard over oneffen paden rijdt, kies je het beste voor een schokabsorberende houder.

Met alleen deze punten ben je er echter nog niet. Nee, het advies is om ook goed naar andere eigenschappen van de houder te kijken.

Kun je de randen van de houder bijvoorbeeld verstellen? Kun je de houder 360 graden roteren? En is de houder waterdicht?

Dit zijn stuk voor stuk belangrijke vragen waar je goed naar moet kijken. En waarover je op voorhand goed na moet denken.Misschien ook interessant:

Categorieën: koopgidsen