Razor elektrische step – Aanbod bekeken & Review

Laatst bijgewerkt door Kaz op

razor-elektrische-step

Geef je bij voorkeur zo min mogelijk geld aan je nieuwe e-step uit? Dan vallen de nodige merken af tijdens je zoektocht, terwijl andere merken direct je aandacht trekken.

Eén van de merken die ongetwijfeld direct je aandacht trekt, is het merk Razor. Dit merk levert namelijk veel betaalbare e-steps die goed aangeschreven staan.

In dit artikel zoomen wij nader in op dit merk. We vertellen het verhaal achter dit merk, we bespreken het huidige aanbod en we geven aan hoe je de beste Razor elektrische step uit kunt kiezen.

Wat voor jou de beste Razor elektrische step is, hangt in ieder geval van je eigen voorkeuren af.

Over het merk Razor

Razor-step-elektrisch-merk

Het Amerikaanse bedrijf Razor houdt zich al geruime tijd bezig met de ontwikkeling van e-steps. Bij het ontwikkelen van deze e-steps richt het merk zich op enkele specifieke punten.

Zo zijn alle e-steps geschikt voor het beleven van plezier op eigen terrein. De e-steps van Razor mag je niet op de openbare weg in ons land gebruiken, dus daar zet het merk dan ook niet op in.

De e-steps hebben hierdoor geen indrukwekkende actieradius, maar bieden wel veel plezier.

De steps van dit merk zijn voor zowel jongeren als voor volwassenen interessant. De adviesleeftijd van de meeste steps ligt zelfs tussen de 8 en 99 jaar; dat is veelzeggend, niet waar?

Bij het ontwerpen van steps richt Razor zich dusdanig op de kostenkant. Door de kosten zo laag mogelijk te onthouden, kunnen de elektrische steps zo goedkoop mogelijk aangeboden worden. Dat is dan ook de reden waarom de steps van dit merk relatief voordelig zijn.

Al met al is het e-step merk Razor een uniek merk in de wereld van e-steps. Het merk richt zich op betaalbare elektrische steps voor jong en oud.

De steps zijn voor gebruik op privé terrein geschikt en hebben veelal opvallende designs. Hieronder maak je direct kennis met verschillende steps uit het huidige aanbod.

Het aanbod van Razor

Het totale aanbod van Razor is eigenlijk niet op één webpagina te omschrijven. Op het moment van schrijven biedt Razor namelijk 11 verschillende steps aan. Veel van deze steps zijn erg betaalbaar en zijn voor zowel jong als oud geschikt.

Daarnaast is het zo dat veel van deze steps erg populair zijn. Dit blijkt ook uit het aanbod van onze partner Bol.com; de steps die je bij Bol.com kunt verkopen, kunnen veelal rekenen op veel (positieve) beoordelingen.

Om je een indruk van het aanbod te geven, bespreken we hieronder in het kort de verschillende steps. Neem de reviews door en schaf eventueel direct de gewenste Razor elektrische step aan.

1. Razor E90

De Razor E90 is een betaalbare en gave elektrische step voor kinderen en volwassene. Deze elektrische step heeft een accu die het tot wel 80 minuten volhoudt.

Wel geldt hierbij het volgende: des te harder je rijdt, des te sneller de accu leegloopt. De maximale snelheid van deze step is 16 kilometer per uur.

Deze step beschikt over een frame van staal, een tof design en prima afmetingen. Wel is het zo dat het maximale gebruikersgewicht slechts 54 kilogram is.

Zeker voor zwaardere volwassenen is het advies daarom om géén gebruik van deze elektrische step te maken.

Leuk detail: deze step wordt ook aangeboden met verlichting aan de onderzijde. Die step vind je hier.
2. Razor E100

De Razor E100 is een elektrische step speciaal voor kinderen ontwikkeld. De step is compact, is tegen een stootje bestand en biedt een maximale snelheid van 18 kilometer per uur aan.  Met deze step kun je tot wel 80 minuten achtereen gesloten op één acculading rijden.

Het merk Razor benadrukt wel dat dit geen step voor volwassenen is. Dit heeft eveneens met het maximaal belastbare gewicht te maken, net zoals bij bovenstaande variant.

Gezien de maximale snelheid adviseert Razor om deze step alleen voor oudere kinderen te kopen.
3. Razor E100S

Ben je op zoek naar een elektrische step met zadel voor je kind? Dan kun je niet om de Razor E100S heen. Dit is in de basis dezelfde step als hierboven, maar dan inclusief een zadel. Dankzij dit zadel geniet je kind van het nodige comfort.

Staat je kind liever op zijn/haar step? Ook dat is mogelijk met de Razor E100S. Deze step is al met al veelzijdig in te zetten én kent een unieke vormgeving. In combinatie met de maximale snelheid (18 km/u) biedt deze step héél veel plezier voor/aan kinderen.
4. Razor Power A5

De Razor A5 is een stijlvolle step voor kinderen. Deze step is eenvoudig vormgegeven, waardoor er ook weinig kapot aan kan gaan.

Bovendien heeft Razor deze elektrische step voorzien van een anti rammel voorwiel, van een luchtloze achterband en van een veilig remsysteem.

De step is ook nog eens makkelijk in te klappen. Dit betekent dat je deze Razor e-step probleemloos mee op vakantie kan nemen.

De step kan ook worden gebruikt op een camping, op een bedrijfsterrein of tijdens een evenement, aldus Razor.
5. Razor E-Prime

Wil je voor het beste van het beste gaan binnen het aanbod van Razor? Dan kom je bij de Razor E-Prime uit. Dit is de duurste elektrische step van het merk, maar dat is duidelijk aan de step af te zien.

De step is namelijk voor zowel kinderen als voor volwassenen geschikt. Bij intensief gebruik geniet je 50 minuten lang van één acculading, waarbij je een maximale snelheid van 14 kilometer kunt behalen.

Belangrijk voordeel is dat deze step van een druk rem en zijstandaard voorzien is. Ook is het prettig dat de accu makkelijk op te laden is en dat het stuur verstelbaar is. Na gebruik klap je deze Razor elektrische step makkelijk in.
6. Razor Power A2

De Razor A2 is een prima elektrische step voor kinderen. Deze step behaalt een maximale snelheid van 16 kilometer, heeft een actieradius van zo’n 40 minuten en beschikt over enkele handige extra’s.

Je kunt deze step bijvoorbeeld makkelijk inklappen, het stuur is verstelbaar en de elektromotor is nagenoeg onderhoudsvrij.

Ook is het opvallend dat deze elektrische step erg compact vormgegeven is. Indien je ‘m ergens mee naar toe wilt nemen, is dat een fluitje van een cent. In verhouding tot andere Razor elektrische steps is de Razor A2 wel vrij prijzig.
7. Razor E-Prime Air

Tot slot laten we je ook nog in het kort kennismaken met de Razor E-Prime Air. Bij deze elektrische step valt het 20 inch voorwiel direct op. Doordat dit voorwiel zo groot is, geniet je van het nodige comfort.

Het is net alsof je over het asfalt zweeft, waarbij je een maximale snelheid van 24 km/u kunt behalen. De actieradius is met meer dan 20 kilometer ook prima te noemen.
Een Razor elektrische step kopen: waar op letten?

Spreekt het merk Razor je aan? Dan is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de meest geschikte step voor je. Om die zoektocht met succes af te ronden, is het belangrijk dat je je wensen op een rijtje zet. Waar hecht je precies waarde aan? En waar ben je naar op zoek?

Wij adviseren je in ieder geval het volgende: verdiep je goed in de verschillende modellen van Razor. Het aanbod is namelijk niet super transparant, terwijl er ook de nodige onjuistheden bij de producten van Razor vermeld staan.

Verder moet je dus goed over het gewenste gebruik nadenken. Wil je de Razor e-step zelf gebruiken of wil je de step voor je kind kopen? Het antwoord op die vraag is ook weer bepalend voor de overige eigenschappen waar je op moet letten.

Tot slot nog een belangrijke tip: ga altijd voor kwaliteit. Met een Razor e-step ga je voor kwaliteit, maar tussen de modellen zijn wel grote kwaliteitsverschillen merkbaar. Dit zie je echter ook aan de prijskaartjes.Misschien ook interessant:

Categorieën: Merken