Pro-Mounts elektrische step kopen? Ervaringen & Aanbod

Laatst bijgewerkt door Kaz op

Pro-Mounts elektrische steps

In onder meer het aanbod van MediaMarkt zijn meerdere Pro-Mounts e-steps te vinden. Wat is dit precies voor merk? Wat zijn de ervaringen met een Pro-Mounts e-step?

En tussen welke elektrische steps van het merk Pro-Mounts kun je kiezen? Op deze vragen vind je in dit artikel een pakkend antwoord.

Wat voor e-steps verkoopt Pro-Mounts?

Bij zowel Bol.com als MediaMarkt zijn meerdere elektrische steps van dit merk te vinden. Het gaat hierbij om steps die uitsluitend voor volwassenen geschikt zijn. Dit komt voornamelijk doordat elke e-step van Pro-Mounts een maximale snelheid van 25 km/u behaalt.

Binnen het aanbod valt de diversiteit direct op. Je kunt voor een e-step van slechts 285 euro kiezen, maar ook voor een step die ruim 600 euro kiest. Wat je budget ook is, vind je bij Pro-Mounts een geschikte step.

Opvallend is dat de steps van dit merk veelal over handige extra’s beschikken. Zo zijn veel van de e-steps van Pro-Mounts spatwater- en stootbestendig. Ook zijn veel elektrische steps van dit merk te koppelen aan je smartphone, met dank aan een bluetooth verbinding.

Qua kleur heb je bij Pro-Mounts meer dan voldoende keuze. Dit merk biedt steps in de kleuren zwart, blauw, grijs, groen en rood aan. Verreweg het grootste gedeelte van het aanbod is in ieder geval in het zwart uitgevoerd.

Ervaringen met Pro-Mounts elektrische steps

Bij onze partner MediaMarkt zijn veel ervaringen over de Pro-Mounts e-steps te vinden. Het grootste gedeelte van deze ervaringen is positief tot heel positief.

Zo roemen veel kopers de stevigheid, robuustheid en betrouwbaarheid. Andere kopers roemen de fijne bediening, prijs-kwaliteitsverhouding en het design.

Bij het design valt op dat veel mensen de robuustheid aanstippen, terwijl er ook meerdere kopers zijn die juist aangeven dat de step er fraai uit ziet.

We zijn slechts een paar negatieve ervaringen tegengekomen. Deze ervaringen hebben bijvoorbeeld betrekking op een niet-werkende bluetooth verbinding.

Informatie over het merk

Pro-Mounts is een merk dat zich deels richt op het aanbieden van elektrische steps. Het merk richt zich echter ook op andere producten, waaronder talloze accessoires voor action camera’s.

Dat is zelfs de productgroep waarin dit merk groot geworden is en waardoor het merk ook de overstap naar de e-steps heeft kunnen maken.

Over het merk zelf is jammer genoeg vrij weinig bekend. We zijn wel een ‘Over ons’ pagina op de website tegengekomen, maar hier staat nagenoeg geen nuttige informatie op.

Vergeleken met andere e-step merken

Voordat je een e-step aanschaft, zou je een goede vergelijking maken. Daarbij is het onder meer zaak om goed naar het merk te kijken.

Als we het merk Pro-Mounts naast andere merken leggen, vallen enkele zaken ons direct op:

  • Het aanbod van Pro-Mounts is erg divers. Dat Pro-Mounts ongeveer 30 verschillende e-steps aanbiedt, is uniek te noemen. Veel merken kiezen bewust voor een kleiner aanbod.
  • De steps van Pro-Mounts zijn niet overal te koop. Op dit gebied gaat het merk anders te werk dan bijvoorbeeld Xiaomi en Denver. De steps van die merken vind je bij nagenoeg elke grote aanbieder van e-steps.
  • ProMounts is een A-merk qua kwaliteit. Op het gebied van kwaliteit meet Pro-Mounts zich met de top van het aanbod. Andere A-merken, zoals Segway by Ninebot en Suotu, leveren een vergelijkbare kwaliteit.
  • De prijsstelling van ProMounts is interessant. Als we naar het totaalplaatje kijken, valt ons op dat de prijsstelling van dit merk interessant is. De e-steps voldoen aan de meeste van onze eisen, maar zijn niet overwegend duur. Ten opzichte van andere A-merken zijn ze zelfs goedkoper.

Waar te koop?

Een Pro-Mounts e-step kun je dus niet bij elke aanbieder kopen. De winkels die deze steps wel aanbieden, vind je hieronder:
Meer merken e-steps:


Categorieën: Merken