Over E-steprijden.nl

Esteprijden is opgericht na een persoonlijke zoektocht naar of een e-step voor mij een geschikt vervoersmiddel is en welke merk en model ik daarvoor moest kopen. Ik vind het nog steeds leuk om op mijn e-step te rijden. Ik heb de step bijna een jaar en gebruik hem dagelijks voor mijn werk. Ondertussen blijf ik het internet afspeuren naar nieuwe innovaties van dit steeds populairder vervoersmiddel.

Doel van esteprijden.nl

Informeren, inspireren en delen van mijn ervaringen met het kopen en rijden van een elektrische step. Dat doe ik door relevante, betrouwbare en kwalitatieve informatie over een elektrische step te delen.

Dit is de website waar iedereen met vragen over het rijden op een elektrische step betrouwbare informatie kan vinden.

Auteurs

De informatie op deze website is origineel en geschreven op basis van eigen ervaringen. Inmiddels heb ik veel kennis opgedaan over elektrische steps. Die kennis heb ik opgedaan tijdens mijn zoektocht naar de beste elektrische step op het internet. Ik heb verschillende fabrikanten benaderd ter verduidelijking van hun specificaties, heb verschillende tests van gerenommeerde instanties gelezen en houd nog dagelijks al het nieuws rondom dit vervoersmiddel in de gaten.

Wie ben ik?

Ik ben Herman. Ik heb mijn e-step bijna een jaar en rijd er bijna dagelijks mee naar mijn werk. Het is een leuk vervoersmiddel om op te rijden en erg praktisch. Het idee voor deze website ontstond toen ik na een vakantie een eigen elektrische step wilde kopen. Ik wilde mijn ervaringen met het kopen van een elektrische step delen.

Neem contact met mij op als je vragen hebt!

Redacteuren gezocht!

Om deze website te laten groeien en nog meer mensen vanuit een brede achtergrond te voorzien vraag ik jouw hulp. Ik zoek nog enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen om interessante tips en producten te spotten en op de website te plaatsen. Ook ben ik op zoek naar mensen die reviews willen plaatsen. Daarnaast moedig ik je natuurlijk aan om je mening over elk onderwerp te laten horen door als bezoeker een reactie achter te laten.