Kugoo elektrische step kopen? Bekijk & Vergelijk het aanbod!

Laatst bijgewerkt door Kaz op

kugoo elektrische step

Kugoo is één van de beste aanbieders van e-steps. Dit merk biedt meerdere elektrische steps aan en levert kwaliteit.

Bovendien kun je rekenen op prima specificaties, waaronder een grote actieradius.

Ben je benieuwd naar het actuele aanbod van Kugoo? Of wil je weten wat voor jou de beste elektrische step van Kugoo is?

In dit artikel zetten wij graag de verschillende Kugoo elektrische steps voor je op een rijtje.

De Kugoo elektrische steps vergeleken

Heb je interesse om een nieuwe e-step aan te schaffen? Je doet er wat ons betreft verstandig aan om hiervoor het aanbod van Kugoo te checken. Dit merk biedt interessante steps aan, waarbij het prijskaartje eveneens interessant is.

1. KugooKirin X1

De Kugoo Kirin X1 kun je zien als het ‘instapmodel’ van dit merk. We zetten dit woord bewust tussen aanhalingstekens, aangezien dit alles behalve een instapmodel step is. Op deze e-step rijd je bijvoorbeeld met een maximale snelheid van 45 kilometer per uur!

Deze hoge maximale snelheid is te danken aan de 13Ah lithiumbatterij. Deze batterij werkt perfect samen met de 600W sterke motor en biedt een actieradius van maximaal 50 kilometer.

Deze e-step kun je ook nog eens opvouwen, in 6 uur volledig opladen en inzetten voor elke mogelijke rit. De Kugoo Kirin X1 is namelijk opvallend comfortabel!
2. KugooKirin M4 Pro

Vind je de bovenstaande Kugoo e-step niet helemaal perfect? Dan sluit de M4 Pro mogelijk beter op je wensen aan. Deze e-step heeft een 18Ah lithium batterij, een maximale snelheid van 45 km/u en een bereik van maar liefst 70 kilometer.

Niet alleen de specificaties vallen op, maar ook de samenstelling. Zo beschikt de M4 Pro over een heus zadel. Neem plaats op dit zadel en leg daarmee elke rit op een comfortabele manier af.

Hierbij geniet je ook van een uniek ophangsysteem, veilige verlichting, een drievoudig remsysteem en 10 inch antislipbanden. In combinatie met de instelmogelijkheid – je kunt de step op 3 snelheden instellen – zorgt dit voor een complete e-step!
3. KugooKirin B2 (V1)

Ben je op zoek naar een elektrische step met trappers? Dan is de B2 variant van Kugoo mogelijk interessant voor je. Dit is eigenlijk een combinatie van een elektrische fiets en step.

Komt dit je bekend voor? Dat is goed mogelijk; deze step is te vergelijken met een Windgoo elektrische step. Ook dat merk biedt e-steps aan met trappers en een zadel.
4. KugooKirin S1 Pro

Geef je het liefste zo min mogelijk geld aan je nieuwe e-step uit? Dan raden wij je van harte de S1 Pro elektrische step van Kugoo aan.

Deze elektrische step kost ongeveer 300 euro en biedt heel veel waar voor zijn geld. Zo is de maximale snelheid 30 km/u, geniet je van een cruise control functie en is de step ook nog opvouwbaar.

Bovendien levert de krachtige accu een maximale actieradius van 25 km. De S1 Pro levert bovendien het gewenste comfort, onder meer door de 8 inch honingraatbanden en het antislip stuur.
5. KugooKirin G2 Pro

De Kugoo G2 Pro is één van de beste e-steps van dit merk. Deze step beschikt over een unieke vormgeving, waarbij met name de voorvork opvalt.

Het voorwiel is op een bijzondere manier aan de voetenplaat bevestigd, waardoor deze e-step opvallend veel comfort biedt. Dat is ook te danken aan het zadel, het fijne stuur en de ingebouwde schokdempers.

Met deze elektrische step van Kugoo leg je elke rit op de gewenste manier af. Dat is te danken aan het comfort, maar ook aan de maximale snelheid van 45 km/u. Verder is het nog het benoemen waard dat deze e-step opvouwbaar is.
6. Kugoo S3

Hoef je niet zo’n high-end e-step te hebben? Dan sluit de Kugoo S3 mogelijk prima op je wensen aan. Deze elektrische step is eenvoudig vormgegeven, maar biedt wel prima rijspecificaties aan.

Zo is de maximale snelheid 30 km/u en geniet je van een maximale actieradius van 30 kilometer.

Deze e-step is makkelijk opvouwbaar, waardoor je ‘m overal mee naar toe neemt. Tijdens het rijden geniet je van het gewenste comfort.

Bovendien hou je tijdens het rijden perfect zicht op onder meer de accustatus. Kugoo heeft namelijk een duidelijk display op deze e-step aangebracht.
7. Kugoo S1 Plus

Heb je interesse in een goedkope elektrische step? Dan zit je bij het merk Kugoo goed, getuige de S1 Pro en de S1 Plus.

De S1 Plus kost ongeveer 340 euro, heeft een actieradius van 30 kilometer en een maximale snelheid van 30 kilometer per uur. In combinatie met de compacte vormgeving zorgt dit voor een hele interessante elektrische step.

Deze step kun je, net zoals alle andere varianten, makkelijk opvouwen. Ook beschikt deze e-step over veilige verlichting, een duidelijk display en een hoogwaardig remsysteem. Al met al kom je met de Kugoo S1 Plus veilig op elke eindbestemming aan.
8. Kugoo G-Booster

De Kugoo G-Booster is één van de meest bijzondere e-steps die we ooit tegengekomen zijn. Deze e-step heeft bijvoorbeeld een maximale actieradius van 85 kilometer! Ook de maximale snelheid is met 55 km/u indrukwekkend te noemen.

De samenstelling van deze e-step is eveneens indrukwekkend. Zo heeft deze step pneumatische anti-slipbanden inclusief schokabsorptie, een elektronisch remmechanisme en opvallende verlichting. Bij aanschaf krijg je ook nog een extra stoel meegeleverd.
Over Kugoo

Het merk Kugoo werd in 2015 opgericht in China. Dit Chinese bedrijf maakte in eigen land furore, waarna het ook de stap naar andere landen heeft gezet. Inmiddels is Kugoo in Europa uitgegroeid tot een gerenommeerd elektrische step merk.

Bij dit merk valt onder meer de diversiteit op. Zoals bovenstaande e-steps laten zien, heb je uit veel soorten elektrische steps de keuze. Je bent hiermee in staat om voor jezelf altijd de gewenste elektrische step te vinden.

Over de kwaliteit hoef je niet in te zitten. Elke Kugoo e-step voldoet namelijk aan de strengste kwaliteitseisen. En dit merk hecht ook nog veel waarde aan het comfort op de e-steps.

Elke step is hierdoor van handige extra’s voorzien, waardoor de elektrische steps comfortabel en aangenaam rijden. Al met al is Kugoo één van de meest interessante merken op het gebied van e-steps.


Meer elektrische step merken:


Categorieën: Merken