Elektrische step winkels overzicht – Bekijk & Vergelijk

Laatst bijgewerkt door Kaz op

elektrische step winkel

Een elektrische step kopen doe je niet zomaar. Het vergt veelal een flinke investering, terwijl het aanbod van e-steps ook erg divers is.

Je zou daarom het aanbod bij meerdere aanbieders moeten bekijken. Welke elektrische step winkels je zeker niet over mag slaan, ontdek je in dit artikel.

De 9 beste e-step winkels

Heb je interesse om een nieuwe elektrische step aan te schaffen? Doe dit bij voorkeur bij één van 9 onderstaande winkels. Dit zijn naar onze mening de beste e-step winkels van dit moment.

1. Bol.com

Bol.com is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste webwinkels. In het aanbod van deze webwinkel zijn, gelukkig, ook talloze e-steps te vinden. Bij geen enkele andere webshop vind je zó’n divers aanbod als bij Bol.com.

Niet alleen de diversiteit qua aantallen valt op, maar ook qua merken. Bol.com biedt steps van de beste A-merken aan en richt zich ook op opkomende B-merken. Ongeacht wat je budget is, ben je hierdoor in staat om bij Bol.com een geschikte e-step te vinden.

Bij deze aanbieder ben je ook nog van een prima service verzekerd. De klantenservice staat graag klaar om je te helpen of om je van goed advies te voorzien.

Ga je een e-step bij Bol.com kopen? Check dan wel goed of je de step bij Bol.com zelf koopt of bij een verkooppartner. Met dat laatste is niks mis, maar het is wel even goed om te weten.

Bezoek hier de webshop2. Decathlon

Een goede nummer 2 is Decathlon. Ook deze elektrische step winkel onderscheidt zich met een divers en hoogwaardig aanbod. De steps bij deze winkel zijn van A-merken, maar ook van meerdere B-merken.

Dit blijkt ook duidelijk uit de verschillen in de prijsrange bij Decathlon. Voor elk budget vind je bij Decathlon een geschikte e-step.

Bij Decathlon is het ook mogelijk om de e-steps in het echt te bekijken. Hiervoor zou je naar één van de fysieke winkels van Decathlon toe moeten gaan. Als je meer een liefhebber van online shoppen bent, biedt uiteraard de webshop van Decathlon alle mogelijkheden.

Bezoek hier de webshop
3. BCC

BCC is een grote speler in de wereld van consumentenelektronica. Maar, ook in de wereld van elektrische steps is dit één van de betere winkels. BCC biedt meerdere elektrische steps aan, ruim 20 stuks om precies te zijn.

Deze steps zijn van enkele gerenommeerde merken, zoals Denver en Xiaomi. Maar, BCC biedt ook e-steps van minder bekende merken aan. Onder meer RED6 en UrbMob zijn hier voorbeelden van.

In het aanbod van BCC heb je in ieder geval voldoende keuze. Deze winkel biedt steps voor volwassenen en kinderen aan, hanteert scherpe prijzen en biedt een prima service aan.

Wat in het aanbod van BCC vooral opvalt, zijn de goedkopere e-steps. Dit gaat voornamelijk om de steps van het merk Denver. Deze steps voldoen aan de meeste eisen én zijn behoorlijk voordelig geprijsd.

Bezoek hier de webshop
4. Conrad

Al geruime tijd is Conrad één van de grotere webshops in het land van onze zuiderburen. Maar, de firma heeft enkele jaren geleden ook de stap naar ons land gemaakt. Vanaf dat moment is Conrad ook in ons land steeds populairder geworden.

Mocht je op zoek naar een goedkope e-step zijn, zit je bij Conrad goed. Dit merk biedt namelijk elektrische steps van het merk Denver aan.

Dit merk levert kwaliteit en doet dit tegen scherpe prijzen. Wel is het jammer dat je bij Conrad uit slechts een handjevol e-steps kunt kiezen.

Bezoek hier de webshop
5. MediaMarkt

Een breed assortiment e-steps. Dat vind je zéker bij MediaMarkt. Deze firma biedt op het moment van schrijven meer dan 70 verschillende elektrische steps aan. Het gaat hierbij om steps van bekende merken, zoals Segway, Ninebot by Segway en Xiaomi.

Ook biedt MediaMarkt steps van minder bekende merken aan. De merken Kaabo, Pro-Mounts en Jeep zijn hier goede voorbeelden van.

Met name het merk Pro-Mounts valt op, aangezien MediaMarkt hier bijna 30 verschillende steps van aanbiedt. Dit merk is nog niet super populair, maar dit gaat ongetwijfeld snel veranderen. Onder meer dankzij MediaMarkt.

Een e-step bij MediaMarkt kopen is een goed idee. Je geniet van een divers aanbod, van scherpe prijzen en je kunt de steps op meerdere manieren kopen. Dit doe je in één van de fysieke winkels, maar ook in de webshop.

Bezoek hier de webshop
6. Lidl

Wil je zo min mogelijk geld uitgeven aan een nieuwe e-step? Bekijk dan het aanbod van Lidl. Deze discountsupermarktketen biedt met enige regelmaat e-steps aan die erg scherp geprijsd zijn.

Bij deze aanbieder moet je niet van de hoogste kwaliteit uitgaan. Lidl werkt namelijk alleen samen met merken die zich uitsluitend op goedkope e-steps richten. Dat deze e-steps zo goedkoop zijn, is wel aan de kwaliteit te merken.

Neemt niet weg dat Lidl alsnog één van de beste elektrische step winkels is. Houd goed de folders of de website in de gaten; daar vind je altijd de beste aanbiedingen op elektrische steps.

Bezoek hier de webshop
7. Aldi

Voor Aldi geldt eigenlijk hetzelfde als bij Lidl. Je vindt bij Aldi niet de beste e-steps, maar je vindt hier wel scherp geprijsde e-steps. De steps zijn niet van de allerbeste merken en maken ook geen standaard onderdeel uit van het aanbod.

Het aanbod van Aldi heeft een nogal hoge doorloopsnelheid. De steps die op dit moment aangeboden worden, worden bijvoorbeeld volgende week niet meer aangeboden. Je moet daarom goed de folders en de website in de gaten houden.

Bezoek hier de webshop
8. Makro

Ben je ondernemer? Dan kun je een Makro pas aanvragen, waarmee je toegang krijgt tot de winkels van Makro. In deze winkels vind je een ongekend divers aanbod, waaronder meerdere elektrische steps.

De steps die Makro aanbiedt, zijn hoofdzakelijk van het merk Denver. Dit merk wordt ook aangeboden door bijvoorbeeld Lidl, Aldi en Bol.com. De steps zijn niet van de allerbeste kwaliteit, maar zijn dus wel interessant geprijsd.

Het lastige is alleen dat het aanbod bij Makro niet heel transparant is. Zo biedt deze keten niet elke week e-steps aan. Ook is het niet voor iedereen mogelijk om een e-step bij Makro aan te schaffen; je hebt hier immers een Makro pas voor nodig. 

Bezoek hier de webshop
9. Action

Deze top 9 van beste elektrische step winkels sluiten we af met Action.

Voor Action geldt hetzelfde als voor Lidl en Aldi:

  • Af en toe biedt Action een e-step in de aanbieding aan
  • De e-steps die Action aanbiedt, zijn niet van de hoogste kwaliteit. Veelal zijn deze e-steps van mindere merken
  • De e-steps die Action aanbiedt, zijn stuk voor stuk scherp geprijsd

Om het aanbod van Action in de gaten te houden, kun je bijvoorbeeld regelmatig de website checken. Ook kun je door de Action folders heen bladeren of kun je deze keten op social media volgen.

Het is niet zeker niet de beste elektrische step winkel, maar prijstechnisch gezien is het wel een hele interessante aanbieder.

Bezoek hier de webshop
Meer e-step winkels in Nederland en België

Ben je voornemens om een nieuwe elektrische step aan te schaffen? Ons advies is om dit bij één van bovenstaande winkels te doen. Deze winkels zijn als beste uit onze test gekomen en hebben simpelweg veel te bieden.

Maar, het blijft niet alleen bij deze e-step winkels. In zowel Nederland als in België zijn nog veel meer aanbieders te vinden. Kom je nou een interessante aanbieding bij een andere aanbieder tegen?

Volg dan dit stappenplan op:

  • Stap 1: doe goed onderzoek naar de step. Om wat voor e-step gaat het precies? Wat is het merk en wat is het typenummer? Aan de hand van het typenummer vind je via Google snel meer informatie over de step.
  • Stap 2: doe goed onderzoek naar de aanbieder. Check bijvoorbeeld of je online reviews over de aanbieder kunt vinden. Mocht dit niet het geval zijn, kun je wellicht beter voor een andere aanbieder kiezen. Kom je negatieve beoordelingen tegen? Dan is het sowieso beter om voor een andere aanbieder te kiezen.

Waar hebben we de winkels op beoordeeld?

Dat we bij bovenstaande 9 winkels uitgekomen zijn, is aan onze criteria te danken.

Wij hebben tijdens onze test de volgende punten als criteria genomen:

  • Aanbod. Bij elke aanbieder hebben we het aanbod bekijken. We hebben gekeken naar de hoeveelheid e-steps, maar ook naar de fabrikanten. Bij de beste aanbieders zien we vooral e-steps van A-merken aangeboden worden. Dát spreekt ons erg aan.
  • Prijsstelling. Uiteraard hebben we ook naar de prijsstelling van de aanbieders gekeken. Als je voor één van de beste elektrische step winkels kiest, kun je uitgaan van een eerlijke en marktconforme prijs.
  • Service en betrouwbaarheid. De 9 hier bovenstaande partijen zijn allemaal betrouwbaar en bekend. We hebben kritisch naar de betrouwbaarheid en service gekeken, aangezien je moet voorkomen dat je een kat in de zak koopt. Bij bovenstaande partijen shop je in ieder geval (heel) veilig.
  • Ervaringen van andere kopers. We hebben ook nog gekeken naar de ervaringen van andere kopers. Als veel kopers over een specifieke partij te spreken zijn, is dat een goed teken. Vice versa werkt dit uiteraard zo.
Categorieën: Blogs