Elektrische step in Tilburg kopen of huren?

Laatst bijgewerkt door Kaz op

elektrische step tilburg

De elektrische step is een veel geziene gast in het huidige straatbeeld. Meer en meer mensen kiezen voor een elektrische step, waaronder de nodige Tilburgers.

Ben je als Tilburger zelf ook op zoek naar een nieuwe e-step? Of wil je tijdens je komende bezoek aan Tilburg graag een e-step huren?

De mogelijkheden die je voor het kopen én huren van een e-step in Tilburg hebt, vind je in dit artikel.

Zijn er e-step winkels in Tilburg?

Een elektrische step kopen doe je in Tilburg bij onder meer de MediaMarkt. De winkel van de MediaMarkt is te vinden op het Pieter Vreedeplein in de binnenstad. In deze winkel kun je meerdere e-steps bekijken en de gewenste e-step direct kopen en meenemen.

Een andere optie is de fietsspecialist Guill Van de Ven. Deze fietsspecialist is gevestigd op de Nieuwlandstraat in Tilburg en biedt meerdere elektrische steps aan. Online vind je hier enige informatie over, maar in de winkel kan men er nog je veel meer over vertellen.

E-step huren in Tilburg

In veel buitenlandse steden is het mogelijk om met een app een step te huren. In de stad Tilburg is dit helaas nog niet mogelijk, net zoals dit in andere Nederlandse steden niet mogelijk is.

Maar, er zijn wel meerdere fysieke aanbieders bij wie je een e-step in Tilburg kunt huren. Dit doe je bijvoorbeeld bij het hotel Mercure in het centrum van Tilburg.

Als je een hotelkamer in dit hotel boekt, kun je hier direct een step bij huren. Een andere optie is om de elektrische step bij Discover Tilburg te huren.

Kun je je e-step laten maken in Tilburg?

Als je je e-step wilt laten repareren in Tilburg, kun je hiervoor aankloppen bij fietsspecialist Guill Van de Ven. Het is niet zeker of deze specialist daadwerkelijk je e-step kan repareren, maar nooit geschoten is altijd mis.

Een andere optie is om bij een andere fietsenspecialist in Tilburg navraag te doen. Als de fietsenspecialist in e-bikes gespecialiseerd is, kan hij/zij mogelijk ook een e-step repareren.

Heb je de e-step bij de MediaMarkt in Tilburg gekocht? En zit deze step nog in de garantieperiode? Ga dan direct bij de winkel van MediaMarkt langs. Zij kunnen je vervolgens op weg helpen om de e-step conform de regels te laten repareren.

Is een e-step legaal in Tilburg?

Het rijden op een e-step is vooralsnog illegaal in Tilburg. Vanaf 2023 gaat dit als het goed is wel veranderen, dankzij een nieuwe wetgeving. Mocht de inhoud van deze wet duidelijk zijn, passen we dit artikel voor je aan.


Meer steden:


Categorieën: Blogs