Elektrische step in Nijmegen – Huren & Kopen

Laatst bijgewerkt door Kaz op

elektrische step nijmegen

Ben je woonachtig in Nijmegen of ga je binnenkort een bezoekje aan deze stad brengen? In beide gevallen is een elektrische step een ideaal vervoermiddel.

Dit is een duurzaam vervoermiddel waarmee je je snel van plek A naar plek B verplaatst. Maar, kun je wel een e-step kopen of huren in Nijmegen?

Het antwoord op deze vragen vind je in dit artikel.

Zijn er e-step winkels in Nijmegen?

Bij meerdere winkels kun je een elektrische step kopen in Nijmegen. Dit doe je bijvoorbeeld in de vestiging van de BCC in het centrum van Nijmegen.

In deze vestiging vind je niet alleen huishoudelijke apparaten, maar ook e-steps. Deze elektrische steps kun je in het echt aanschouwen en de gewenste step direct kopen.

Dit geldt niet alleen voor de BCC, maar ook voor de Streetsurfshop. Deze firma richt zich op het aanbieden van elektrische skateboards, maar biedt ook meerdere e-steps aan. De winkel van Streetsurfshop is te vinden op de Oude Graafseweg in Nijmegen.

E-step huren in Nijmegen

Een elektrische step huren is in Nijmegen bij meerdere aanbieders mogelijk. Zo kun je bij de firma In To Nijmegen een complete E-step Tour boeken.

Hierbij huur je niet alleen een e-step, maar krijg je ook direct de beschikking over een route. Door deze route te volgen, ontdek je in een paar uurtjes alle hoogtepunten van de stad.

Een andere optie is om bij SportProductions een e-step te huren. Deze firma geeft aan dat je met hun e-steps niet alleen de stad Nijmegen kunt ontdekken, maar ook het prachtige gebied rondom deze stad.

Kun je je e-step laten maken in Nijmegen?

Je elektrische step in Nijmegen laten repareren is niet bij een specialist mogelijk. Het is wel mogelijk om contact op te nemen met E-accureparatie. Deze firma kan de e-step bij je thuis op komen halen en vervolgens de accu repareren.

Is een e-step legaal in Nijmegen?

Anno 2022 is het niet legaal om van een e-step gebruik te maken in Nijmegen. De verwachting is dat dit vanaf 2023 gaat veranderen, aangezien er al een wetswijziging door de overheid aangekondigd is. Zodra de inhoud van deze wet duidelijk is, passen wij dit artikel aan.


Meer steden:

Categorieën: Blogs