De TOP 10 elektrische step merken van 2024

Laatst bijgewerkt door Kaz op

elektrische step merken

Ben je van plan om een nieuwe elektrische step kopen? Zorg er dan absoluut voor dat je een step van een A-merk aanschaft. Er zijn veel B- en C-merken actief, maar die merken leveren absoluut niet de gewenste kwaliteit.

Wij adviseren je graag om voor één van onderstaande merken te gaan. Uit onze test is namelijk gebleken dat dit de beste elektrische step merken zijn.

Deze merken leveren een prima kwaliteit, dragen zorg voor veiligheid op en rondom de step en bieden veelal ook meerdere soorten e-steps aan. Doordat het aanbod bij deze merken divers is, heb je meer dan voldoende om uit te kiezen.

1. Segway-Ninebot

Het merk Segway-Ninebot levert volgens ons de beste e-steps. Deze firma is niet alleen bekend vanwege de elektrische steps, maar ook vanwege de ‘normale’ Segway.

Met dat product is de markt van elektrische vervoermiddelen eigenlijk ontstaan, waarna er meer en meer elektrische vervoermiddelen bedacht werden.

Ook daar heeft Segway-Ninebot een belangrijke rol ingespeeld. Dit merk is innovatief, biedt veel soorten e-steps aan en levert hierbij altijd de gewenste kwaliteit.

Bovendien voorziet dit merk haar e-steps altijd van handige extra’s. Zo is het bij een moderne Segway-Ninebot e-step mogelijk om uit meerdere rijstanden te kiezen. Daarmee maak je je rit op de e-step alsmaar comfortabeler.

2. Xiaomi

Over de steps van het Chinese merk Xiaomi zijn wij eveneens erg te spreken. Dit merk levert kwaliteit, heeft veel kennis in huis en is behoorlijk innovatief.

Dit laatste blijkt niet alleen uit de e-steps, maar ook uit de andere producten die Xiaomi aanbiedt. Dit merk is ook vanwege de smartphones bekend geworden.

Het voordeel van een Xiaomi step is het totaalplaatje. De steps zien er prima uit, beschikken over prima specificaties en zijn van de juiste materialen vervaardigd.

Daarbij is het ook een voordeel dat je een Xiaomi e-step bij meerdere aanbieders kunt kopen. Je bent daardoor in staat om een goede prijsvergelijking te maken.

3. Windgoo

Eén van de beste leveranciers van e-steps is zonder twijfel Windgoo. Dit merk heeft meerdere geweldige e-steps op de markt gebracht en zal dit ongetwijfeld blijven doen.

Bij de e-steps van dit merk valt niet alleen in positieve zin de kwaliteit op, maar ook de samenstelling.

Typerend voorbeeld hiervan zijn de e-steps met trappers van dit merk. Met deze e-steps geniet je van een hele andere manier van transport.

Ook heeft Windgoo meerdere elektrische steps met zadel op de markt gebracht. Het aanbod van dit merk is al met al hoogwaardig, onderscheidend en uniek.

4. Joyor

Enkele jaren geleden kwam Joyor met haar eerste elektrische step op de proppen. Het doel bij die step was om de gebruiker een hele nieuwe ervaring te bieden.

Om dat doel te bewerkstelligen, heeft Joyor unieke steps op de markt gebracht. Steps die opvallen door de kwaliteit, door het comfort én door de uitstraling.

Over de gehele wereld is Joyor uitgegroeid tot een gerespecteerd merk. Het merk biedt veel soorten e-steps aan, zorgt voor prima specificaties en is voortdurend aan het door ontwikkelen.

Deze voordelen zie je wel terug in de prijskaartjes; voor de meeste Joyor e-steps betaal je vrij veel geld.

5. Suotu

Het merk Suotu verdient ook zeker een plekje in deze top 10. Dit merk levert veel soorten steps, richt zich op een brede doelgroep en probeert de steps betaalbaar te houden.

In dat laatste doel slaagt het merk opvallend goed. Als je bij bijvoorbeeld Bol.com kijkt, zie je dat de Suotu e-steps niet overdreven duur zijn.

Mocht je voor jezelf of voor je kind een e-step aan willen schaffen, zit je bij Suotu goed. Dit merk biedt namelijk veel soorten e-steps voor jong en oud aan.

Deze steps zijn van een top kwaliteit, zijn netjes afgewerkt en beschikken veelal over prima specificaties. Opvallend daarbij is wel dat de specificaties in het aanbod erg uiteenlopen.

6. Denver

Dat Denver een plekje in deze top 10 verdient, stond voor ons al snel vast. Om meerdere redenen zijn wij erg te spreken over dit merk.

Eén van de belangrijkste redenen hiervoor is het diverse aanbod. Bij Denver kun je terecht voor steps voor volwassenen, maar óók voor kinderen.

Tevens valt bij dit merk de prijsstelling direct op; de steps van Denver zijn oprecht voordelig te noemen. Dat de steps voordelig zijn, merk je slechts beperkt aan de steps.

Het klopt dat de kwaliteit en specificaties iets minder zijn, maar het prijskaartje maakt een hele hoop goed.

7. Razor

Het merk Razor is enigszins vergelijkbaar met Denver. Ook bij het merk Razor ligt de focus niet op de meest bijzondere steps, maar juist op het aanbieden van voordelige steps. Alle steps die Razor aanbiedt, zijn scherp geprijsd.

Binnen het aanbod valt ook het kleurenpalet op. Razor kiest er bewust voor om steps in allerlei kleuren en kleurstelling aan te bieden. De steps van dit merk zijn hierdoor kenmerkend en herkenbaar.

8. Zero

Het merk Zero Steps doet er alles aan om een compacte vorm van elektrisch vervoer aan te bieden. Dit blijkt uit het unieke aanbod van elektrische steps.

De steps van Zero zijn op een unieke manier vormgegeven en gaan onwijs hard. Er bestaan steps van dit merk waarmee je harder dan 60 kilometer per uur kunt rijden.

De steps zijn allemaal op een unieke manier vormgegeven en voorzien van de beste onderdelen. Mede dankzij die onderdelen kunnen de hoge snelheden aangetikt worden.

9. BluMill

Mocht je een goedkope elektrische step aan willen schaffen, biedt het merk BluMill uitkomst. Net zoals Razor en Denver richt dit merk zich vooral op betaalbare e-steps.

Deze steps zijn betaalbaar, maar zijn ook nog eens van handige extra’s voorzien. Zo zijn de meeste e-steps van BluMill opvouwbaar én naar wens te verstellen.

10. Fast Trax

Deze top 10 sluiten we graag af met het merk Fast Trax. Dit is niet het allerbeste merk, maar het is wel een uniek merk. Fast Trax biedt namelijk razendsnelle steps aan.

De steps behalen een snelheid van ruim 30 kilometer per uur en hebben ook nog een goede actieradius. Spijtig genoeg zie je deze voordelen wel in het prijskaartje terug.

Categorieën: Merken