Verkoopt Intertoys elektrische steps? Ontdek het hier!

Laatst bijgewerkt door Kaz op

elektrische step intertoys

In het aanbod van Intertoys zijn talloze steps te vinden, maar het gaat hierbij niet om elektrische steps.

De steps die Intertoys aanbiedt, zijn de ‘normale’ steps zoals we deze al geruime tijd kennen.

Deze steps zijn voor kinderen geschikt en vragen het nodige van een kind. Om vooruit te komen, is het namelijk zaak om zelf een steppende beweging te maken.

Bij elektrische steps is dat een ander verhaal; daar doet de accu/motor het meeste van het werk.

Heeft Intertoys wel eens e-steps verkocht?

Nee, in het verleden heeft Intertoys nog geen e-steps verkocht. In het aanbod van Intertoys zijn wel al geruime tijd de normale steps te vinden. Deze steps worden in allerlei soorten en maten aangeboden, zijn van een prima kwaliteit en bieden veel plezier.

Uiteraard zijn die steps niet met de elektrische steps te vergelijken. Een e-step biedt veel meer mogelijkheden, rijdt op een hogere snelheid en is ook voor langere afstanden geschikt.

Waarom Intertoys nooit e-steps heeft verkocht, is ons niet helemaal duidelijk. Wij zijn namelijk van mening dat de elektrische steps een prima aanvulling op het aanbod zouden zijn. Zéker omdat e-steps alleen maar populairder en populairder worden.

Heeft Intertoys plannen om e-steps te gaan verkopen?

Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat Intertoys in de toekomst e-steps gaat verkopen. Wij verwachten persoonlijk dat dit niet meer gaat gebeuren.

Intertoys heeft roerige tijden/jaren achter de rug. De keten was ooit gigantisch groot in ons land, maar is in 2019 failliet gegaan. Men heeft uiteindelijk wel een doorstart gemaakt, maar dit is niet meer zoals eerst.

Daarnaast heeft Intertoys hevige concurrentie van webshops als Bol.com. Bij deze webshop vind je heel veel soorten speelgoed, net zoals Intertoys.

Maar, Bol.com is beter in staat om van de schaalvoordelen te profiteren. Zo vind je bij Bol.com veelal meer speelgoed dan bij Intertoys.

Keerzijde is echter dat Intertoys wél fysieke winkels heeft. Als je met je kind nieuw speelgoed wilt kopen, is het dus erg leuk om samen naar een fysieke winkel te gaan.

Jammer genoeg is het in die winkel niet mogelijk om een elektrische step te kopen. Dat is nu niet mogelijk en gaat waarschijnlijk in de komende jaren ook niet het geval zijn.

Beste alternatieven

Heb je oren naar de aanschaf van een elektrische step voor je kind(eren)? Dan hoef je bij Intertoys dus niet aan te kloppen. Gelukkig kun je wel bij meerdere andere partijen een e-step kopen. Klik hieronder voor het winkel overzicht:

Meer winkels met e-steps:

Categorieën: Blogs