Elektrische steps van Decathlon – Bekijk het aanbod hier!

Laatst bijgewerkt door Kaz op

elektrische step decathlon

Is het kopen van een elektrische step bij Decathlon aan te raden? En tussen welke e-steps kun je bij Decathlon kiezen? Wij zijn op onderzoek uitgegaan en delen graag onze bevindingen met je.

Welke type e-steps verkoopt Decathlon?

Het aanbod van Decathlon is significant anders dan bij andere webshops. Dit heeft onder meer te maken met de merken waar Decathlon mee samenwerkt.

Decathlon werkt samen met gerenommeerde namen als Segway-Ninebot, Suotu en Razor. Maar, deze firma werkt ook samen met minder bekende merken.

Zo kun je bij Decathlon ook kiezen voor elektrische steps van Joyor, Bohlt en Ducati. Dit zijn merken die je bij weinig andere webshops tegenkomt.

Opvallend is ook dat de prijzen bij Decathlon flink uiteenlopen. Je kunt een e-step voor net iets meer dan 100 euro aanschaffen, maar je kunt ook ruim 1500 euro aan een elektrische step bij Decathlon uitgeven.

Ben je van plan om een elektrische step bij Decathlon aan te schaffen? Let dan wel goed op de verkooppartner.

Decathlon is namelijk, net zoals Bol.com, met verkooppartners samen gaan werken. Dit betekent dat je de step via de website van Decathlon koopt, maar via een andere partij geleverd krijgt.

Voor wie je de elektrische step aan gaat schaffen, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Decathlon biedt namelijk elektrische steps voor volwassenen én elektrische steps voor kinderen aan.

De steps voor kinderen zijn netjes onderverdeeld in de categorieën ‘Meisjes’ en ‘Jongens’. Je kunt hierdoor gericht zoeken naar de beste e-step voor kinderen.

Het aanbod e-steps van Decathlon

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is het aanbod e-steps bij Decathlon divers. Je hebt de keuze uit veel soorten steps en uit steps van meerdere merken. Deze merken zetten we graag voor je op een rijtje:

Joyor

Joyor-merk-elektrische-step

Op het moment van schrijven biedt Decathlon 8 e-steps van Joyor aan. Deze steps zijn van een uitmuntende kwaliteit en kosten tussen de 499 en 1099 euro.

Het merk Joyor biedt overigens steps voor kinderen én volwassenen aan. De steps beschikken allemaal over prima specificaties, zijn van handige extra’s voorzien en dus bij Decathlon te verkrijgen.

Dat laatste is bijzonder, aangezien dit merk bij lang niet alle webshops aangeboden wordt.

Suotu

Suotu elektrische step beste merk

De steps van het merk Suotu vind je onder meer bij Bol.com en bij Decathlon. Deze steps zijn voor volwassenen geschikt, kosten tussen de 395 en 620 euro en zijn van een prima kwaliteit. Bij het merk Suotu geniet je hoe dan ook van een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding.

Razor

Razor-step-elektrisch-merk

Geef je het liefste zo min mogelijk geld uit aan een nieuwe kinderstep? Check dan zeker de steps van het merk Razor bij Decathlon. Deze steps kosten tussen de 200 en 300 euro en zijn volledig geoptimaliseerd voor kinderen.

Dit blijkt uit de samenstelling, kleurstelling en specificaties. Deze elektrische steps gaan niet overdreven hard en zijn hierdoor veilig te gebruiken door kinderen.

Razor biedt tevens steps voor volwassenen aan.

Segway-Ninebot

Segway-Ninebot-elektrische-step-merken

Wil je binnen het aanbod van Decathlon voor een step van een A-merk gaan? Dan sluiten de steps van Segway-Ninebot op je wensen aan. Deze steps zijn van een top kwaliteit, hebben prima specificaties en zijn voor veel mensen geschikt.

In het aanbod van Decathlon zijn overigens steps voor zowel kinderen als volwassenen van Segway-Ninebot te vinden.

Bohlt

In het aanbod van Decathlon zijn twee steps van het merk Bohlt te vinden. Dit zijn geweldige steps met indrukwekkende specificaties, maar jammer genoeg ook forse prijskaartjes.

Voor een e-step van Bohlt betaal je bij Decathlon tussen de 650 en 800 euro. Vrij prijzig, maar je krijgt wel veel waar voor je geld.

Ducati

Gaat je voorkeur uit naar een hoogwaardige e-step? Kijk dan eens naar de elektrische steps van het merk Ducati in het aanbod van Decathlon.

Dit is niet het bekendste merk in de wereld van elektrische steps, maar de steps zijn echt van een top kwaliteit. Je betaalt wel relatief veel geld voor een Ducati e-step, maar hier krijg je een hoop voor terug. Zo is de Ducati Pro 3 bijvoorbeeld snel en heel makkelijk op te vouwen.

JIVR

Voor volwassenen is een JIVR e-step een prima aankoop. De steps van dit merk hebben een duurzame motor, veilig remsysteem en basic uitstraling.

Dat dit prima steps zijn, blijkt jammer genoeg wel uit de prijskaartjes. Voor een JIVR e-step betaal je bij Decathlon tussen de 700 en 900 euro.

Sharp

De Sharp e-steps zijn unieke steps te noemen. Zo kun je kiezen voor de Sharp KS1AEU-B step; deze step beschikt over een ingebouwd display, kun je via een app bedienen en beschikt over heuse verlichting over de voetenplank.

Een andere optie is de Sharp KS2AEU-B; deze e-step beschikt over een innovatieve achtervering. Deze steps bestel je snel en veilig bij Decathlon.

Overige merken

Het blijft binnen het aanbod van Decathlon niet bij deze merken. Zo kun je ook kiezen voor een e-step van Aprilia, Argento, Decent, Globber, Inmotion, Kaabo, Oxelo, Unagi en Windgoo. Van al deze merken is slechts 1 e-step in het aanbod van Decathlon te vinden.

E-step accessoires en onderdelen bij Decathlon

Ben je op zoek naar goede accessoires voor je elektrische step? Dan kun je ook terecht bij de firma Decathlon. Deze firma biedt onder meer een tas voor op een step aan, een universele smartphonehouder voor op een step en een heuse bel.

Ook voor slimme verlichting, een beschermhoes of een veilig slot zit je bij Decathlon goed. Dat je bij deze firma uit zoveel accessoires kunt kiezen, spreekt ons erg aan. Met deze accessoires geniet je namelijk nóg meer van je elektrische step.

Overigens kun je bij Decathlon ook nog step onderdelen aanschaffen. Het gaat hierbij onder meer om remmen, handvatten, stuurtjes en lagers.

Let alleen wel goed op: veel van deze onderdelen zijn geschikt voor normale steps en niet zozeer voor elektrische steps.

Gebruikerservaringen van Decathlon elektrische steps

Relatief veel mensen kiezen voor de aanschaf van een e-step bij Decathlon.

De meeste mensen die dit hebben gedaan, zijn hier uiterst te spreken over:

  • De leveringsvoorwaarden. Zo is het ideaal dat je een e-step in een fysieke winkel van Decathlon kunt kopen, maar ook online. Bij een online bestelling krijg je de step snel en netjes thuis geleverd.
  • De steps zijn van een prima kwaliteit. Ongeacht voor welk merk step je bij Decathlon kiest, is de kwaliteit prima. Dit blijkt overduidelijk uit de vele reviews die achtergelaten worden.

Op één punt kan Decathlon wel nog enige winst behalen; de after sales service. Dit heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat Decathlon erg hard groeit.

Het is hierdoor lastig om alle klantaanvragen en klachten in behandeling te nemen. Dit heeft echter niks met de e-steps zelf te maken.

E-step kopen bij Decathlon of toch een andere winkel?

Het aanschaffen van een e-step bij Decathlon is een goed idee. Je hebt uit veel soorten e-steps de keuze, de prijs-kwaliteitsverhouding van de steps is prima en het bestellen verloopt snel, veilig en gemakkelijk.

Bijkomend voordeel: je kunt de e-steps ook nog in het echt aanschouwen in één van de fysieke winkels van Decathlon.

Voldoende reden dus om een e-step bij Decathlon aan te schaffen. Check direct het aanbod en kies de gewenste step uit. Wil je uit nóg meer e-steps de keuze hebben? Dan kun je ook eens naar het aanbod bij deze elektrische step winkels kijken!

Meer winkels met e-steps:

Categorieën: Blogs