Elektrische step Curaçao – Huren & Kopen – Is dit mogelijk?

Laatst bijgewerkt door Joni op

Elektrische step op curacao

Ga je binnenkort naar Curaçao toe voor een heerlijke vakantie? Of ben je mogelijk geruime tijd woonachtig op dit paradijselijke eiland?

In beide gevallen is het aan te raden om dit eiland op een e-step te verkennen.

Op een e-step op Curaçao geniet je van ongekende vrijheid. Je rijdt fijn van plek A naar plek B toe, je bent van weinig dingen afhankelijk en je komt op de mooiste plekjes uit.

Belangrijk is wel dat je een e-step gebruikt die voor offroad gebruik geschikt is.

Maar, hoe kom je überhaupt aan een e-step op Curaçao? Wij zetten de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje.

E-step kopen op Curaçao

Het heeft er alle schijn van dat je geen elektrische step op Curaçao kunt kopen. Wat je wel kunt doen, is zelf een elektrische step vanuit Nederland meenemen.

Dit doe je uiteraard niet als je een weekje op vakantie gaat. Maar, dit is wel interessant als je bijvoorbeeld 6 maanden op dit eiland gaat wonen.

Neem je e-step vanuit Nederland mee en leg vervolgens op dit eiland de nodige kilometers af.

E-step huren op Curaçao

Estep huren curacao

Ben je op vakantie op Curaçao? Dan is het aan te raden om een elektrische step te huren. In en rondom Willemstad kun je bij meerdere aanbieders voordelig zo’n step huren.

Met deze step ontdek je vervolgens het eiland op de gewenste manier. Je komt op de mooiste plekken uit, je geniet van de mooie omgeving en je hoeft uiteraard zelf niks te doen.

Ons advies: ga even bij meerdere aanbieders langs. Je krijgt dan een duidelijke indruk van het aanbod, van de prijzen en van de voorwaarden.

Let hierbij ook goed op de elektrische steps die aangeboden worden. Sommige aanbieders bieden namelijk geen e-steps aan, maar uitsluitend e-scooters.

Overigens kun je op Curaçao ook voor een complete e-scooter tour kiezen. Dit is een tour waarbij je op een e-chopper de mooiste punten van Willemstad te zien krijgt.

Dit kun je uiteraard niet vergelijken met het rijden op een e-step, maar het is mogelijk een interessant alternatief voor je.

Categorieën: Blogs