Elektrische step Black Friday kortingen [2024]

Laatst bijgewerkt door Kaz op

elektrische step black friday

Wil je een elektrische step kopen? Zoals je mogelijk al opgemerkt hebt, zijn de beste e-steps vrij prijzig. Gelukkig is Black Friday uit Amerika over komen waaien.

Voorafgaand en tijdens deze ‘feestdag’ kun je een e-step met een flinke korting aanschaffen. Een absolute aanrader, aangezien de korting vrij hoog op kan lopen.

Hier vind je de beste Black Friday deals

Je hoeft niet meer zelf op zoek te gaan naar de beste Black Friday deals. Wij hebben namelijk de beste deals al voor je verzameld en op een rijtje gezet:


E-step kopen op Black Friday of Cyber Monday

Enige jaren geleden kwam Black Friday vanuit Amerika naar ons land. Deze feestdag begon relatief klein, maar is met name in de afgelopen jaren erg populair geworden.

Dit komt onder meer doordat meer en meer webshops/winkels zich bezig zijn gaan houden met Black Friday. Dat uit zich duidelijk in de huidige Black Friday deals.

Als je de week voor Black Friday naar een webshop gaat, is de kans groot dat je al een e-step aanbieding tegenkomt. Deze aanbiedingen worden steeds interessanter naarmate Black Friday nadert.

Overigens is er niet alleen sprake van Black Friday, maar ook nog van Cyber Monday:

  • Black Friday: dit is altijd de vrijdag na Thanksgiving. Dit is de belangrijkste feestdag in Amerika en wordt perfect opgevolgd door Black Friday. Tijdens Black Friday is iedereen in staat om goedkoop cadeaus voor zichzelf of een ander te kopen.
  • Thanksgiving: op de donderdag voorafgaand Black Friday is Thanksgiving. Dit is een dag waarop Amerikanen stilstaan bij alles dat goed is in het leven. Veel Amerikanen vieren dit door uitgebreid te dineren en door een feestje te vieren.
  • Cyber Monday: Cyber Monday is de maandag ná Black Friday. Op deze dag wordt Thanksgiving en Black Friday nog even goed overgedaan. Op Cyber Monday is het één en al feest, aangezien de kortingen nóg hoger op kunnen lopen dan al op Black Friday het geval was. Met Cyber Monday sluiten de Amerikanen dit feestelijke lange weekend in stijl af.

Zowel Black Friday als Cyber Monday zijn naar ons land over komen waaien. Als je goedkoop een elektrische step wilt kopen, is het dus verstandig om tot deze dagen te wachten. Tijdens deze dagen lopen de kortingen bij onze partners (erg) hoog op.


Hoe hoog zijn de Black Friday kortingen?

De kortingen op Black Friday kunnen oplopen tot wel 20, 30 of zelfs 40%. Hoe hoog de kortingen precies zijn, is per aanbieder verschillend. Wij raden je daarom aan om alle Black Friday deals bij onze partners te checken.

Zet deze deals op een rijtje en vergelijk de e-steps goed met elkaar. Let hierbij niet alleen op interessante prijskaartje, maar ook op bijvoorbeeld de specificaties. Het totaalplaatje moet kloppen en daar is het prijskaartje slechts een belangrijk onderdeel van.

Wij raden je ook aan om de prijzen voorafgaand Black Friday goed in de gaten te houden. Sommige aanbieders van e-steps stunten al op de maandag of dinsdag voorafgaand aan Black Friday met kortingen.

Als je al op die dag van een deal kunt profiteren, hoef je niet bang te zijn dat je achter het net vist.

Tijdens Black Friday zijn veel soorten e-steps in de korting. Wil je een goedkope elektrische step kopen? Dan kan het zéker geen kwaad om tot Black Friday te wachten.

De kans is namelijk groot dat die step tijdens Black Friday nóg goedkoper is. Dit geldt ook voor duurdere steps van de beste merken.

Kom je een interessante deal tegen? Sla dan zo snel mogelijk je slag. Voordat je het weet, hebben andere mensen dit gedaan. Sla dus direct je slag en geniet van de interessante elektrische step aanbieding.Veelgestelde vragen

Bij welke winkel kan ik met Black Friday elektrische steps kopen?

Er is een groot aanbod winkels dat e-steps verkoopt met Black Friday. Echter zitten er grote verschillen tussen de deals. Zorg er daarom voor dat je de beste kortingen bekijkt op deze pagina.

Waarom een e-step met Black Friday kopen?

Black Friday is het ideale moment omdat er geen enkele andere dag zulke goede deals zijn. Enerzijds is het winterseizoen, waardoor de prijzen al stukken lager liggen. En daarbovenop komen nog eens flinke kortingen.

Categorieën: Blogs