Elektrische step in Arnhem kopen of huren? Check de opties!

Laatst bijgewerkt door Kaz op

elektrische step arnhem

Arnhem is een geweldige stad om te bezoeken én een geweldige stad om in te wonen. Woon je op dit moment in Arnhem en wil je graag een e-step kopen?

Daar heb je meerdere mogelijkheden voor. Wil je de stad Arnhem op een e-step ontdekken? Ook voor het huren van een elektrische step in Arnhem heb je meerdere mogelijkheden.

Zijn er e-step winkels in Arnhem?

Als je een e-step in Arnhem wilt kopen, kun je hiervoor bij meerdere partijen terecht:

  • Fast & Furious. Deze firma richt zich op elektrische scooters, maar biedt ook meerdere elektrische steps en Fatbikes aan. Bij deze firma, in het centrum van Arnhem, kun je gerust eens binnenwippen om te kijken of je een geschikte e-step in het aanbod ziet staan.
  • MediaMarkt. In de vestiging van de MediaMarkt, op het Velperplein, kun je eveneens een elektrische step kopen. Belangrijk voordeel is dat MediaMarkt meerdere e-steps van prima merken aanbiedt.

E-step huren in Arnhem

Een e-step huren in Arnhem is relatief lastig. Er zijn wel meerdere partijen actief, maar die richten zich vooral op het gebied rondom Arnhem.

De Veluwe, het gebied rondom de stad, is namelijk ideaal voor het maken van tochten op een e-step. De meeste aanbieders richten zich dan ook op dat gebied in plaats van op de stad zelf.

Andere aanbieders bieden alleen e-scooters aan en geen e-steps. Het is echter wachten totdat elektrische steps in ons land gelegaliseerd worden. Grote kans dat er dan wel e-steps in Arnhem te huur aangeboden worden.

Kun je je e-step laten maken in Arnhem?

Je e-step laten repareren kun je eventueel bij Fast & Furious doen. Deze winkel heeft veel kennis in huis over elektrische vervoermiddelen, maar wil mogelijk niet aan alle e-steps een reparatie uitvoeren. Doe hiervoor navraag bij deze firma.

Is een e-step legaal in Arnhem?

Nee, op het moment van schrijven is een e-step niet legaal in ons land. Dit gaat hopelijk in 2023 veranderen, maar het is nog niet duidelijk hóe dit gaat veranderen. Zodra de inhoud van de nieuwe wet bekend is, vullen wij dit artikel voor je aan.Meer steden:


Categorieën: Blogs