Elektrische step in Amersfoort kopen of huren?

Laatst bijgewerkt door Kaz op

elektrische step amersfoort

Ben je woonachtig in Amersfoort? Of ga je binnenkort een bezoekje brengen aan deze gezellige en bruisende stad?

In beide gevallen zou de elektrische step een prima vervoermiddel zijn. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om in Amersfoort een e-step te huren of te kopen!

Zijn er e-step winkels in Amersfoort?

Er zijn een paar winkels in Amersfoort waar je een elektrische step kunt kopen. Dit doe je bijvoorbeeld bij de MediaMarkt in Amersfoort. De winkel van MediaMarkt is te vinden op het Eemplein in het winkelcentrum Eemplein.

Een andere optie is om naar de firma Step Events te gaan. Deze firma heeft een winkel op de Oliesteeg in Amersfoort, waarin je zowel e-steps kunt kopen als huren.

Voor het kopen van elektrische steps bij Step Events heb je de keuze uit meerdere varianten. In de winkel staan deskundige adviseurs voor je klaar om je met je aankoop te helpen.

E-step huren in Amersfoort

Ben je van plan om een elektrische step te huren in Amersfoort? Ook daarvoor kun je aankloppen bij Step Events. Bij deze firma kun je online een step huren, waarna je deze op de Oliesteeg in Amersfoort op kunt halen.

Je kunt bij Step Events voor een paar uur een elektrische step huren, maar ook voor bijvoorbeeld de gehele dag.

Verder is het mogelijk om bij de VVV in Amersfoort een e-chopper te huren. Dit is niet zozeer een elektrische step, maar wel een elektrisch vervoermiddel. Ook dit is daarom een prima optie om de stad Amersfoort te ontdekken.

Tot slot kun je bij E-chopper Leusden een e-chopper of een Kickbike huren. Deze firma is gevestigd in Leusden, maar biedt haar diensten ook in Amersfoort aan. Bij deze firma kun je zelfs een complete tour door Amersfoort boeken.

Kun je je e-step laten maken in Amersfoort?

Als je elektrische step kapot is, kun je eens aankloppen bij Step Events. Bij deze firma kun je zowel steps huren als kopen, waardoor de kans groot is dat ze je ook van dienst kunnen zijn met een reparatie.

Een andere optie is om bij een fietsenmaker in de buurt eens navraag te doen. Met name als de fietsenmaker in e-bikes gespecialiseerd is, bestaat de kans dat de fietsenmaker ook je e-step kan repareren.

In of rondom Amersfoort bestaan er verder geen speciale reparatiezaken voor e-steps.

Is een e-step legaal in Amersfoort?

Op het moment van schrijven is een e-step nog niet legaal in Amersfoort. De overheid heeft echter al aangekondigd dat dit mogelijk vanaf 2023 gaat veranderen. Zodra er meer bekend is over deze wetswijziging, passen wij dit artikel aan.


Meer steden:


Categorieën: Blogs