Elektrische step in Almere kopen of huren

Laatst bijgewerkt door Kaz op

elektrische step almere

Dat Almere een relatief jonge stad is, is niet terug te zien aan de stad zelf. De stad is namelijk steeds groter geworden, behoorlijk uitgerekt en kent nog steeds veel nieuwbouwwijken.

Als je je door deze stad wilt verplaatsen, biedt een elektrische step daarom uitkomst. In dit artikel lees je alles over het huren of kopen van een elektrische step in Almere.

Zijn er e-step winkels in Almere?

Fejo-e-step-winkel-Almere

Het kopen van een e-step in Almere kun je bij meerdere aanbieders doen. Eén van de beste aanbieders is zonder twijfel Fejo.

Bij deze firma kun je uit meerdere e-steps kiezen, terwijl de deskundige medewerkers je graag van goed advies voorzien. De winkel van Fejo is te vinden op de Oliemolenstraat in Almere Buiten.

Ook kun je een e-step kopen bij de vestiging van MediaMarkt in Almere. Deze winkel is te vinden op de Brouwerstraat in het centrum van de stad.

E-step huren in Almere

In Almere kun je niet zozeer een e-step huren, maar wel een e-chopper. Dit doe je bij OnsAlmere, waarna je op deze e-chopper de stad kunt verkennen.

Een e-chopper is een combinatie van een e-step, een e-bike en een motor. Bij deze firma kun je overigens ook voor een complete tour kiezen, inclusief BBQ en het ontdekken van de mooiste plekken van Almere.

Overigens loopt in Almere een pilot met deelscooters. Als deze pilot goed uitpakt, is de kans groot dat er in de toekomst ook elektrische steps aangeboden worden.

Kun je je e-step laten maken in Almere?

Voor het laten repareren van je e-step in Almere kun je aankloppen bij Fejo. De kans bestaat dat de deskundige medewerkers bij deze firma je e-step weer in oude ere kunnen herstellen.

Ook kun je eens aankloppen bij een fietsenmaker die gespecialiseerd is in elektrische fietsen. Mogelijk, heeft deze fietsenmaker ook wel oren naar het maken van een elektrische step.

Is een e-step legaal in Almere?

Het rijden op een e-step is nog niet legaal in Nederland en daarmee ook niet in Almere. Dit gaat mogelijk wel in het jaar 2023 veranderen. Zodra de nieuwe wetgeving duidelijk is, passen wij dit artikel aan.


Meer steden:

Categorieën: Blogs