Verkoopt de Aldi e-steps?

Laatst bijgewerkt door Kaz op

elektrische step aldi

Langzaam maar zeker wint de e-step aan populariteit binnen Nederland. E-steps zijn namelijk een ideaal transportmiddel om van A naar B te gaan.

Daardoor is het zeker geen wonder dat er steeds meer aanbieders zijn van e-steps. Zelfs bij sommige supermarkten kom je ze nu tegen.

Maar geldt dit ook voor de Aldi? In deze blog ontdek je of je ook bij deze supermarktketen een e-step aan kunt schaffen zodat je een extra optie voor vervoer hebt.

Een sporadisch aanbod

Het goede nieuws is dat je bij de Aldi zeker een e-step aan kunt schaffen. Af en toe zijn er modellen in hun schappen te vinden namelijk.

Echter is er ook slecht nieuws. Het is namelijk erg zeldzaam dat ze e-steps verkopen.

Dit gebeurt zelfs zo weinig, dat je kunt stellen dat je maar sporadisch een e-step bij de Aldi tegenkomt.

Daardoor zul je echt geluk moeten hebben en op het juiste moment toe moeten slaan wil je bij deze supermarkt een e-step aantreffen dat te koop staat.

Zijn deze e-steps het kopen waard?

elektrische-step-aldi-kopen

Heb jij heel veel geluk gehad en ben je een e-step van de Aldi tegengekomen? Dan wordt het wellicht tijd om de loterij te gaan spelen.

Maar het volgende vraagstuk is of deze e-steps het kopen waard zijn..

Dit ligt aan je eigen eisen, maar onze mening is dat dit geen goede investering is.

Hoewel een e-step van de Aldi zeker goedkoop is voor een e-step, ben je op den duur meer geld kwijt hieraan.

Dit komt doordat de kwaliteit niet zo hoog is. Daardoor zal de e-step snel stuk gaan, en moet je binnen mum van tijd een nieuwe aanschaffen.

Dit is dus zeker niet aantrekkelijk.

Wat de alternatieven zijn

Gelukkig zijn er talloze alternatieven voor e-steps die je kunt kopen. Zo vind je bij de Lidl ook geregeld e-steps. Hetzelfde geldt ook voor de Action. Ook sportwinkels zoals de Decathlon bieden e-steps aan.

Daardoor is er meer dan genoeg keuze om je favoriete e-step te vinden en meteen razendsnel van A naar B te kunnen steppen.

Ben je benieuwd naar het beste huidige aanbod? Dan bekijk je hier de beste e-steps.

Hoe verhouden ze zich tot duurdere modellen?

vergelijken e step aldi

De e-steps alternatieven verhouden zich over het algemeen aardig goed tegenover die van de Aldi. Hoewel de e-step van de Lidl iets duurder is, is de kwaliteit ook beter.

Bij de Action is de prijs vergelijkbaar met een e-step van de Aldi. Hetzelfde geldt voor de kwaliteit. Bij de Decathlon zijn de e-steps zowel qua prijs als kwaliteit een stuk hoger. Dit is dan ook de duidelijke winnaar.Misschien ook interessant:

Categorieën: Blogs