Elektrische step 35 km per uur

Laatst bijgewerkt door Franziska op

elektrische_step_35

Op een elektrische step ruim 30 kilometer per uur rijden? Het is mogelijk met een e-step die 35 km/u rijdt.

Met deze steps kom je snel van plek A naar plek B en geniet je van veel gemak.

Voor wie is een elektrische step 35 km/u geschikt?

elektrische_step_35_km_per_uur

Een e-step die 35 kilometer per uur rijdt, is voor meerdere mensen geschikt:

  • Mensen die lange afstanden af moeten leggen. Moet je dagelijks bijvoorbeeld een flinke afstand van werk naar huis en vice versa afleggen? Dan sluit een step met een maximale snelheid van 35 kilometer per uur goed op je wensen aan. Met zo’n step kom je snel aan op je werk of ben je weer lekker snel thuis.
  • Mensen die graag hard willen rijden, maar niet té hard. Als je op een e-step graag met een flinke snelheid rijdt, is 35 km per uur een prima snelheid. Deze steps gaan namelijk hard, maar niet overdreven hard. Je kunt immers ook voor een e-step kiezen die ruim 60 of zelfs ruim 100 kilometer per uur gaat.

Een elektrische step met een snelheid van 35 km/u is voor sommige mensen absoluut niet geschikt. Als je echt heel hard wilt rijden, kies je beter voor een nóg snellere e-step.

Daarnaast zijn deze steps niet voor kinderen geschikt. Een e-step die voor kinderen geschikt is, zou maximaal 20 kilometer per uur moeten gaan.

Houd daarom een elektrische step van met een snelheid van 35 km/u ver bij je kind(eren) vandaan.

Waar moet je rekening mee houden?

elektrische_step_35_km

Op een elektrische step die 35 kilometer per uur gaat, moet je met meerdere zaken rekening houden. Ten eerste moet je goed rekening met andere weggebruikers houden.

Stel je voor dat je met jouw e-step op een fietspad 35 kilometer per uur rijdt. Andere mensen op dit fietspad fietsen bijvoorbeeld met 12 kilometer per uur.

Dit snelheidsverschil van 23 km/u is aanzienlijk; pas je rijstijl hier dan ook op aan. Nog lang niet alle weggebruikers zijn gewend aan dergelijke snelheidsverschillen.

Ten tweede moet je rekening met je eigen veiligheid houden. Rijd je met 35 kilometer per uur over een hobbelig wegdek? Dan bestaat de kans dat je ten val komt.

Pas daarom ook je rijstijl op de exacte omstandigheden aan. Verder is het advies om een step helm te dragen, zeker als je op je e-step ook nog trucjes uit probeert te halen.

Tot slot moet je goed met de actieradius van de e-step rekening houden. Rijd je op je elektrische step voortdurend met een snelheid van 35 kilometer per uur? Dan zakt de actieradius vrij hard.

Indien je net iets zachter zou rijden, bijvoorbeeld 25 km/u, verleng je de actieradius aanzienlijk.

Is er een groot aanbod e-steps die 35 km/u gaan?

Nee, dat valt op het moment van schrijven nog mee. Er zijn wel veel steps die 30 kilometer per uur gaan, maar nog niet heel veel steps die 35 kilometer per uur gaan.

Toch zijn er enkele interessante steps die je met een dergelijke maximale snelheid kunt kopen. Mocht je hier interesse in hebben, moet je goed naar de actieradius kijken.

En ga altijd voor kwaliteit. Je wilt niet met 35 km per uur rijden op een elektrische step die van ellende uit elkaar trilt.

Overigens is het wel de verwachting dat dit binnenkort gaat veranderen. Er komt namelijk meer regelgeving voor de elektrische steps, waardoor fabrikanten duidelijkere richtlijnen hebben.

Als de e-steps eenmaal legaal zijn, gaat het aanbod ongetwijfeld flink toenemen.

Beste elektrische step 35 km per uur kopen

Is een elektrische step met een maximale snelheid van 35 km per uur perfect voor je? Wij hebben de beste steps/aanbieders alvast voor je op een rijtje gezet:Meer snelheden:

Categorieën: Blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *