Beste e-steps voor zware mensen

Laatst bijgewerkt door Franziska op

elektrische_step_zware_mensen

Een elektrische step is een uniek vervoersmiddel. Het vervoersmiddel is compact, heel smal en stelt je in staat om snel van locatie A naar locatie B toe te reizen.

Feit is echter dat niet elke e-step voor elk individu geschikt is. Als je zwaarder bent, moet je bijvoorbeeld voor een e-step voor zware mensen kiezen.

Dit is overigens ook het geval als je lang bent. Als je lang bent, moet je voor een e-step voor lange mensen kiezen.

In dit artikel richten wij ons echter op de elektrische steps voor zware mensen.

Elektrische step voor zware mensen kopen: waar moet je op letten?

estep_voor_zware_mensen

Wil je een e-step voor zware mensen kopen? Dan zou je goed op het maximaal belastbare gewicht moeten letten.

Dit gewicht kan bijvoorbeeld 100 kilogram zijn, maar kan ook 150 kilogram zijn. Je moet dit belastbare gewicht dan ook afstemmen op het lichaamsgewicht.

Verder moet je goed op het gewicht van de step zelf letten.

Des te hoger het maximaal belastbare gewicht is, des te zwaarder de e-step is. Als je de step echter regelmatig op moet tillen, is dit een belangrijk aandachtspunt.

Kijk daarbij ook goed naar de materialen waar de fabrikant voor gekozen heeft.

In een ideale wereld gaat dit om robuuste materialen. Deze materialen zijn in staat om het lichaamsgewicht te ‘tillen’. Ook op de lange termijn.

Tot slot moet je goed naar de gangbare aandachtspunten kijken. Denk hierbij aan de maximale snelheid, de actieradius, de bediening, het comfort en de veiligheid.

De beste elektrische steps voor zware mensen

Wil je een e-step met een hoog maximaal belastbaar gewicht aanschaffen? In het huidige aanbod vind je gelukkig vrij veel steps met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kilogram of meer.

Een terechte vraag hierbij is wel wat nou precies de beste e-step voor zware mensen is. Wij geven je graag hieronder antwoord op deze vraag.

Wij hebben namelijk vier prima e-steps voor zware mensen gevonden.

1. Kugoo M4 Pro Power Edition

kugoo_m4_pro_estep

De Kugoo M4 Pro Power Edition is een geweldige step voor zware mensen.

Het maximaal belastbare gewicht van deze e-step is maar liefst 150 kilogram. Dit betekent dat nagenoeg iedereen van deze e-step gebruik kan maken.

Daarbovenop komt dat dit een erg comfortabele step is. Zoals je mogelijk al op de foto hebt gezien, heeft deze step namelijk een zadel.

Neem plaats op het zadel en reis comfortabel naar je eindbestemming toe.
2. Windgoo M20

windgoo_m20_elektrische_step

Weeg je tussen de 100 en 150 kilogram? Dan is de Windgoo M20 ook een prima optie voor je.

Deze e-step heeft een maximaal belastbaar gewicht van 150 kilogram en is van een prima kwaliteit. Ten opzichte van de Kugoo M4 is déze variant ook een stuk voordeliger.

Opvallend is dat dit een step zonder zadel is. Doordat de step geen zadel heeft, kun je mee steppen tijdens het rijden. Ideaal als je calorieën moet/wilt verbranden.
3. Fast Trax E-30 MAX+

e-30_max_elektrische_step

Gaat je voorkeur uit naar een e-step die vrij hard rijdt? Dan is de Fast Trax E-30 MAX+ een geweldige elektrische step.

Deze step heeft namelijk een maximale snelheid van 32 kilometer per uur. Waanzinnig.

Ondertussen is het maximaal belastbare gewicht maar liefst 150 kilogram. Net zoals bij de Windgoo M20 heeft Fast Trax voor een step zonder zadel gekozen.

Je staat echter erg comfortabel op het voetenbord en kunt eventueel zelf mee steppen. Al met al een prima elektrische step voor zwaardere mensen.
4. Windgoo M12

windgoo_m12_elektrische_step

Weeg je minder dan 120 kilogram? Dan kun je het beste voor de Windgoo M12 kiezen.

Deze elektrische step heeft namelijk een maximaal belastbaar gewicht van 120 kilogram. Ten opzichte van bovenstaande steps is déze elektrische step bovendien een heel stuk voordeliger.

De step zelf voldoet aan alle eisen. De kwaliteit is prima, de maximale snelheid is 25 kilometer per uur en de actieradius is ongeveer 20 kilometer.

Wat wens je nog meer?
Tips voor het gebruiken van een e-step voor zware wensen

  • Pomp de banden regelmatig op. Des te harder de banden zijn, des te minder wrijving deze banden hebben. Dit komt de maximale snelheid alleen maar ten goede.
  • Kijk eens naar een e-step met trapondersteuning. Dankzij de trapondersteuning moet je zelf in beweging komen. Hiermee kun je eventueel gericht naar je streefgewicht toewerken.
Lees ook:

Categorieën: koopgidsen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *