Denver elektrische step: Het aanbod bekeken

Laatst bijgewerkt door Joni op

Denver esteps aanbod

Ben je op zoek naar een betaalbare en goede e-step? Dan kom je al snel bij het merk Denver uit.

Dit merk biedt veel soorten steps aan, hanteert interessante prijzen en levert ook nog eens kwaliteit. Bovendien kun je een Denver elektrische step bij meerdere aanbieders aanschaffen.

Maar, is dat aan te raden? Of kun je beter voor een step van een ander merk kiezen? Je leest het antwoord op deze vragen in deze review.

In deze review vertellen wij je graag alles over het inmiddels bekende e-step merk Denver.

Een blik op de Denver e-steps

Als je de beste elektrische step wilt kopen, moet je goed over je wensen nadenken.

Waar wil je de e-step precies voor gebruiken? Wil je de e-step voor jezelf kopen of voor je kind? En hoeveel geld wil je aan je nieuwe e-step uitgeven? Dat zijn enkele vragen waar je op voorhand goed over na moet denken.

Nadat je dat hebt gedaan, kun je makkelijk op zoek naar de beste e-step. De kans is groot dat je hierbij bij een Denver elektrische step uit gaat komen. Dit merk biedt namelijk meerdere voordelen, waaronder een divers aanbod.

Tussen welke e-steps van Denver je op dit moment kunt kiezen? Zes interessante varianten van dit merk bespreken we graag hieronder.

Neem onze korte reviews op je gemakje door en krijg daarmee een duidelijke indruk van het aanbod van Denver.

1. Denver SEL80140F

Denver estep SEL80140F

Wil je voor jezelf een nieuwe elektrische step aanschaffen? Dan lijkt de Denver SEL80140F een geweldige optie voor je te zijn.

Deze e-step is speciaal voor volwassenen ontwikkeld, ziet er strak uit en behaalt een maximale snelheid van 25 kilometer per uur.

Deze step beschikt over een krachtige 300 Watt motor. Deze motor wordt door een vrij krachtige accu aangedreven, waardoor je een snelheid van 25 km/h kunt behalen.

Deze step is ook nog van LED licht voorzien én is inklapbaar. Al met al een betaalbare en interessante step voor elke volwassene.
2. Denver SCK5310

Denver elektrische step SCK5310

Ben je voor je zoon of dochter op zoek naar een geschikte e-step? Dan is de Denver SCK5310 een interessante optie.

Deze elektrische step is speciaal voor kinderen ontwikkeld. Dit blijkt onder meer uit de maximale snelheid van 12 kilometer per uur.

Doordat deze e-step niet overdreven hard gaat, is ‘ie ideaal voor jongere kinderen.

Daarbij ligt het maximale bereik op 6 km. Dit is voor een elektrische step voor kinderen meer dan voldoende.

Ook bij deze step valt weer de strakke vormgeving op. En een leuk detail: je kunt deze elektrische step in drie kleuren aanschaffen.
3. Denver SEL80140

Denver elektrische step volwassenen SEL80140

Hoef jij niet zozeer hard op je e-step te kunnen rijden, maar wil je vooral van veel comfort genieten? Dan is de Denver SEL8040 voor jou een goede keuze.

Deze Denver elektrische step gaat 20 km/h, waardoor het geen snelheidswonder is.

De gehele samenstelling van deze step is echter wel subliem. Zo is deze Denver step in een fraaie kleurstelling uitgevoerd, beschikt over veilige LED-verlichting en is van 8 inch wielen voorzien.

Dankzij deze wielen geniet je tijdens het rijden van veel comfort. En deze Denver e-step is ook nog eens inklapbaar.
4. Denver SEL65230F

Denver estep SEL65230F

Wil je 25 kilometer per uur op je e-step kunnen rijden? Dan is de Denver SEL65203F mogelijk een interessante Denver e-step.

Deze step behaalt namelijk moeiteloos deze snelheid en beschikt over een krachtige accu. Deze accu biedt namelijk een maximale actieradius van 15 kilometer.

Bij deze step valt ook de materiaalkeuze op. Het gehele frame is van aluminium vervaardigd, waardoor deze step vrij licht is.

Bijkomend voordeel is dat deze step maar al te goed een stootje bestand is. En deze Denver elektrische step kost ook niet de hoofdprijs!
5. Denver SEL10800

Denver elektrische step SEL10800

In dit artikel hebben we voornamelijk zwarte e-steps van Denver besproken. Dit betekent echter niet dat dit merk geen gekleurde steps levert.

Dit blijkt overduidelijk uit de Denver SEL10800. Deze e-step wordt door Denver in het wit, oranje en groen aangeboden.

Deze e-step is een lust voor het oog, heeft een topsnelheid van 20 km/u en een maximale actieradius van 30 kilometer.

Dankzij de 10 inch wielen geniet je van veel comfort, terwijl deze e-step ook nog inklapbaar is. Dat brengt uiteraard nog meer gebruiksgemak met zich mee.

Deze Denver elektrische step is ook nog van veilige verlichting aan de voor- en achterzijde voorzien.
6. Denver SEL85350F MK2

Denver estep SEL85350F MK2

Het merk Denver is voortdurend bezig met ontwikkelen. Dit blijkt duidelijk uit deze Denver SEL85350F MK2.

Deze step is op meerdere vlakken verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo is het motorvermogen van 350 Watt iets hoger, waardoor je van een nog langere actieradius verzekerd bent.

Ondertussen rijd je op deze e-step probleemloos met 25 kilometer per uur rond.

Deze step zit er bijzonder strak uit. Dat is te danken aan de simpele vormgeving, maar ook aan de kleurstelling.

De step beschikt over een veilige voetrem, een verstevigd spatbord en 8,5 inch wielen. Dankzij het verstevigde spatbord geniet je in ieder geval van nog meer stabiliteit.
Wat maakt Denver e-steps uniek?

Het merk Denver is één van de beste elektrische step merken.

Dit durven we te stellen, dankzij onderstaande voordelen van dit merk:

  • Het merk biedt veel soorten e-steps aan. Denver is één van de weinige merken die zoveel steps aanbiedt. Het gaat hierbij om e-steps voor kinderen, maar ook om e-steps voor volwassenen.
  • De prijs-kwaliteitverhouding is subliem. Met een Denver elektrische step haal je een hoogwaardige step in huis. Een step die tegen een stootje bestand is én niet de hoofdprijs kost. Die combinatie is toch wel uniek te noemen.
  • De steps beschikken over handige extra’s. Elke Denver e-step is van enkele handige extra’s voorzien. Je kunt hierbij denken aan veilige LED verlichting, maar ook aan een unieke vormgeving. Door de vormgeving is bijvoorbeeld – nagenoeg – elke e-step van Denver inklapbaar.
  • De steps zijn veilig. Ongeacht voor welke Denver elektrische step je kiest, geniet je van de gewenste veiligheid. Dit is aan de LED verlichting te danken, maar ook aan bijvoorbeeld de veilige remmen. Ook heeft Denver door de jaren heen goede banden ontwikkeld. Je geniet op een Denver e-step hierdoor van relatief veel rijcomfort.

Bijkomend voordeel is dat Denver een innovatief merk is. Het merk is voortdurend bezig om de steps beter te maken. En het merk staat daarmee ook aan de geboorte van meerdere technologieën. 

Denver vs. andere merken

Denver elektrische steps

Heb je interesse om een nieuwe elektrische step aan te schaffen? Dan kom je dus snel uit bij het merk Denver, maar ook bij een merk als Xiaomi.

Ten opzichte van dit merk verschilt Denver niet heel veel. Beide merken bieden namelijk kwaliteit.

Wat wel opvalt, is dat Denver dit tegen scherpere prijzen doet. De prijs-kwaliteitverhouding die Denver weet te bieden, wordt door weinig andere merken geëvenaard.

Je hoeft voor een Denver elektrische step niet de hoofdprijs te betalen, maar je geniet wel van een lange levensduur. Wat wil je nog meer?

Daarnaast is het aanbod van Denver lekker uitgebreid. Dit geldt ook voor Xiaomi, maar binnen dat aanbod vallen de verschillen minder op.

Bij Denver geniet je juist wel van de nodige verschillen. Verschillen op het gebied van vormgeving, maximale snelheid en maximale actieradius zijn hier enkele voorbeelden van.

En tot slot weet Denver opvallend veel rijcomfort te bieden. Dit doet het merk door de steps zo eenvoudig mogelijk vorm te geven. Daarnaast doen de banden van een Denver e-step een hoop goeds. 

Deze banden zijn in staat om de oneffenheden in het wegdek goed op te vangen, waardoor je comfortabel van plek A naar plek B rijdt.

Ondertussen geniet je ook nog van de gewenste veiligheid en handige extra’s. We kunnen al met al stellen dat weinig andere e-step merken aan het merk Denver kunnen tippen.


Meer elektrische step merken:


Categorieën: Merken